Akoma pa filluar kampanja zgjedhore, kanë filluar kërcënimet nga funksionarët e BDI-së ndaj shqiptarëve, shkruan Fakte. Banorë të fshatit Batincë të Karshiakës së Shkupit, pas një shkrimi kritik ndaj qeveritarëve në portalin e fshatit, kanë pranuar thirrje telefonike, porosi dhe kërcënime tjera, të cilat i kanë raportuar në Fakte.

Ndryshe, kryetari i BDI-së para disa ditëve kishte paralajmëruar publikisht në një takim me qytetarët se janë të mundshme incidente në periudhën parazgjedhore dhe në ditën e zgjedhjeve.

 Postimi i Faqes F.sh. Batincë
 
Kandidati i BDI-se per deputet Muhamet Ramadani nga fshati Studenican duhet ta ket te qarte se ska cka lyp me ne fshatin Batince, ti per banoret e Batinces je PERSONA NON GRATA, ti bashke me bashkpuntoret e tu e keni familjarizu partine, gati 15 vjet qe po i mashtroni njerezit me premtime boshe, me punesime 2 deri 5 mije euro… MJAFTË MË, MJAFTË.

HARROJ VOTAT E BATINCES, HARROJ.

received_895668817200833-169x300