Përbërësit
2 vezë
1 gotë vaj vegjetal
1 gotë pluhur sheqer
2 lugë të gjellës mjalte
1 vanilje
1 Pluhur pjekje
1 lugë të çajit kripë
400-500 gr miell
Në brendësi
çokollatë copëza
Përmbi
1 te kuq te vezes
1 lugë të çajit kakao
Hapat
Vezët, sheqerin, vaniljën, kripën, majltën e derdhni në një enë dhe e përzieni me mikser.
Pastaj ia shtoni miellin, pluhur pjekjën dhe e vazhdoni përzierjën, do ta përfitoni një brumë të butë.
Nga kjo glazurë filloni të ndani pjesë të vogla, në brendësi ia vendosni copëzat e çokollatës dhe ia japni formën e rrumbullakët.
Kakaon dhe vezën e derdhni në një tas, me këtë përzierje i lyeni gurabijat dhe i vëni në furrë për pjekje në temperaturë 170 gradë celsius.