Përbërësit

2 vezë

1 gotë vaj vegjetal

1 gotë pluhur sheqer

2 lugë të gjellës mjalte

1 vanilje

1 Pluhur pjekje

1 lugë të çajit kripë

400-500 gr miell

Në brendësi

çokollatë copëza

Përmbi

1 te kuq te vezes

1 lugë të çajit kakao

Hapat

Vezët, sheqerin, vaniljën, kripën, majltën e derdhni në një enë dhe e përzieni me mikser.

Pastaj ia shtoni miellin, pluhur pjekjën dhe e vazhdoni përzierjën, do ta përfitoni një brumë të butë.

Nga kjo glazurë filloni të ndani pjesë të vogla, në brendësi ia vendosni copëzat e çokollatës dhe ia japni formën e rrumbullakët.

Kakaon dhe vezën e derdhni në një tas, me këtë përzierje i lyeni gurabijat dhe i vëni në furrë për pjekje në temperaturë 170 gradë celsius.