Jeni të bllokuar nga dëbora dhe nuk lëvizni dot? Vjen zgjidhja ideale për ju…

Në këto ditë të vështira, më ngrica dhe rrugë të bllokuara nga dëbora, vjen dhe zgjidhja për të gjithë ju.

 

Pikërisht si taksi për të lëvizur mund të përdorni traktorët, të cilët janë të përshtatshëm për këtë mot të vështirë. Kjo është një foto, që edhe pse me nota humori, i shkon më për shtat këtyre ditëve të ftohta me dëborë e rrugë të bllokuara, shkruan “Gazeta Express”