E martë, 29 Shtator, 2020
13 C
Skopje
Lajme

Këto janë femrat më të bukura që kanë garuar në Lojërat Olimpike (Foto)

Këto janë femrat më të bukura që kanë garuar në Lojërat Olimpike (Foto)
 
 
 

Përveç talentit, guximit e forcës, Zoti u ka falur edhe bukurinë. Një bukuri që ka tërhequr vëmendjen ndër vite. Vëmendjen që duhet të kenë sportet dhe konkurrenca, por që e kanë rrëmbyer sytë, trupi dhe e gjithë pamja në tërësi.

Lojërat Olimpike janë një ndër ngjarjet më të rëndësishme sportive dhe për këtë arsye tërheqin vëmendjen e të gjithëve. Dhe, nuk ka se si të mos bien në sy atletet më tërheqëse.

Kjo është lista me femat më të bukura që kanë marrë pjesë në Lojërat Olipmpike ndër vite, nga shtete dhe sporte të ndryshme.

 

1_1470919013-7739922_1470919009-7242463_1470919005-3913206_1470918995-280187_1470918992-84839989_1470918985-255077111_1470918977-3929959 12_1470918973-165749513_1470918969-3799568

(EDITORS NOTE: IMAGE EMBARGOED BEFORE 10th NOVEMBER 2015) 18yr old Amber Hill poses for a portrait as she is selected for the Team GB Shooting Team for Rio 2016 Olympic Games at the E.J.Churchill Shooting Ground on November 02, 2015 in High Wycombe, England. *** Local Caption *** Amber Hill

16_1470918958-3899916177_1470918947-3252064