Ka lindur fëmija i parë në Vitin 2017 në spitalin e Gjinekologjisë në QKUK, ai është djalë dhe peshon 3.65 kg. Nëna dhe foshnja gëzojnë shëndet të mirë, raporton KosovaPress.

Drejtoresha e Gjinekologjisë, Myrvete Paçarada ka bërë të ditur se në vitin që shkoi janë shënuar 10 mijë e 40 lindje.