Tetovë, 5 Dhjetor 

Agjencia e Lajmeve Zhurnal, jo zyrtarisht mëson se Refet Elmazi kthehet në shtëpin e tij të vjetër PDSH. Në një foto që ka arritur në adresën zhurnal.mk dëshmon se djali i Refet Elmazit, Atfi Elmazi ka qenë prezent në një miting të PDSH-së ku në të njejtin ka marr pjesë dhe kryetari Menduh Thaçi.

Nga kjo foto shtohen edhe më shumë zërat për një rikthim sencazional të Elmazit në partinë amë. Por mbetet të shohim se si do të jetë reagimi i Menduh Thaçit lidhur me rikthimin e mundshëm të Elmazit në PDSH, shkruan mes tjerash Zhurnal.mk !