Për të debatuar mbi krizën politike sonte në “Rruga drejt…” në televizionin Alsat-M që do të transmetohet në ora 22.30 i ftuar është  lideri i LR PDSH-së, Ziadin Sela, përballë gazetarëve: Katerina Bllazhevska  dhe Rijad Murati.