Nga organizata joqeveritare CIVIL njoftojnë se disa nga vëzhguesit e kësaj organizate janë sulmuar verbalish, në disa vendvotime, dhe disave prej tyre u është marrë legjitimiteti, përcjell Telegrafi Maqedoni.

 

Vëzhguesit e CIVIL gjithashtu njoftojnë se kanë hetuar një disa presione mbi votuesit dhe parregullsi tjera.

“Nga shtabet partiake, kanë telefonuar votues përmes telefonave dhe kanë bërë presione mbi qytetarët”, njoftojnë nga CIVIL.

CIVIL gjithashtu njofton se kanë evidentuar zyrtarë të administratës së Maqedonisë, që kanë qëndruar pa nevojë në disa vendvotime, dhe kanë keqpërdorur resurset shtetërore për qëllime partiake./Telegrafi/