Nuk edi por u bë një kohë e gjatë me këto gjëra të përditshme reth politikes, ekonomisë e me punen e udhëheqësve tanë, shtetit tonë. Nuk shoh ndonjë përparim në ketë shtet normal nuk mund të përparosh nëse nuk ka drejtësi në vend, por shqipëtaret mendoj se duhet të vetëdijesohen dhe të mendojn më shumë reth të ardhmes së tyre në vecanti rinia shqipëtare nuk duhet të jenë te koruptuar me pak të holla , o njerëz ka ardhur koha tju themi jo gjërave të pa drejta dhe të dëmshme per popullin qytetaret e maqedonisë që jemi duke u zhytur në këtë erësirë. Kam dëshirë ti keshilloj rininë shqipëtare hapni syte dhe mos e shitni te ardhmen tuaj që të regulloni të ardhmen e dikuj , mendohu mirë përpara se të veprosh dicka.