Ish-ndërmjetësi i BE-së në bisedimet për zgjidhjen e krizës në Maqedoni, Piter Vanhojte në profilin e tij në facebook ka shkruar urimin e tij për të gjithë qytetarët e Maqedoni me rastin e festës së Vitit të ri, transmeton INA.

“Mos heqni dorë nga shpresa se demokracia është e mundur, mos heqni dorë nga besimi juaj për të ardhme më të mirë. I bëjë thirrje të gjithë atyre që janë atje për të ju ndihumuar në rrugën e juaj të rëndë, përfshirë edhe çërfaqësuesit e bashkësisë ndërkombëtare, që të jenë më të hapur dhe të sigurojnë përkrahje më efiakse për ëndërrën e juaj të përbashkët. Së Bashku mundemi, përshendje të ngroht nga Piter”, ka shkruar ndërmjetësi dhe diplomati belg